Vært/Konferencier

Entertainer

Reporter

Jeg elsker at underholde…

Jeg laver mange forskellige ting, hvilket jeg nyder i fulde drag, men min største passion er værtsroller og det at underholde generelt. Som vært elsker jeg at få folk til at grine og få en connection til publikum eller komme ud over skærmen. Man kan lære mange ting, men ikke alle har det talent at stå på en scene foran et publikum og lade sin energi smitte af.

Værtsroller

Jeg elsker, at jeg som vært har muligheden for at inspirere og lade min energi smitte af på mennesker, både på kamera men også live foran 300 mennesker til event i Papirhallen eller 250 børn til børne award show. Jeg har været så heldig at arbejde sammen med skuespillere Peter Mygind, Hella Joof, Robert Hansen, danser Patricia Tjørnelund, Borgmester Joy Mogensen, TV personlighed Sy Lee, sanger Babou og Guldpige og mange flere.

Reporter

Som rød løber reporter har jeg dækket nogle af Danmarks største events som Danish Beauty Award, Teenage Awards, Vi Elsker 90’erne, HayU Nordics, PULS i samarbejde med Hjerteforeningen, Grøn Koncert, gallapremierer for SF Studios, premiere for Cartoon Network og mange flere…

Se mit arbejde med realityportalen Reality Gossip lige her. Jeg er fast freelance hos Reality Gossip, hvor jeg fungerer som reporter i marken, skribent på onlineartiklerne samt klipper på videomaterialet.

Jeg blev booket ind som vært til et TV show, der var midt i en skriveproces på det tidspunkt. Dummy’en blev lavet september 2016 med mig som vært.

ROSA Filmpris 2016 (Sjælland og Jylland) og 2017 (Sjælland) I alle tre omgange var jeg så heldig til ROSA Filmpris at skulle præsentere nogle fantastiske mennesker, som skuespillere Peter Mygind, Hella Joof, Robert Hansen, danser Patricia Tjørnelund, Borgmester Joy Mogensen, TV personlighed Sy Lee, sanger Babou og Guldpige og mange flere.
Jeg var hyret som vært til at præsentere det 90 minutter lange award show med 250 børn som publikum. Jeg skulle både holde mig til et manuskript men også improvisere ved interaktion med børnene – til overrækkelse af priser i de 5 kategorier og de konkurrencer der fandt sted.

Jeg skulle samtidig holde mig til en tidsplan som indebar at præsentere de 10 nominerede film, vise filmene, præsentere prisuddelerne, høre deres historier, interviewe skaberne af vinderfilmene, fortælle jokes, anekdoter og historier jeg enten havde forberedt på forhånd eller improviserede in the moment.
Men vigtigst af alt sørge for at alle børnene var underholdt og at de havde en god oplevelse.

Jeg startede mit DREAMS projekt i 2017, da jeg ønsker at blive inspireret og samtidig inspirere andre til at følge deres passion og deres drømme, som jeg selv er igang med.

Mit interview med Justin Bieber’s DJ Tay James. Jeg kender Taylor fra dengang jeg boede i Los Angeles igennem nogle fælles venner, og jeg ønskede at interviewe ham, da han lever af, og tjener penge, på sin passion hvilket jeg er meget fascineret af.

Mit Interview med Sy Lee. Jeg så et indslag i God Aften Danmark hvor Sy fortalt om det negative ved at være kendt via reality TV. Jeg synes, at det lød meget interessant i forholdet til mit DREAMS projekt, da han udefra ser ud til at leve et vildt kendis-liv, og jeg ville høre, om han lever sit drømmeliv eller om det er en facade.

Mit interview med Cankoone. Jeg kender Cankoone gennem nogle fælles bekendte her i København.

Video kommer snart!

Udover at være eventkoordinator på the SPARK skulle jeg sammen med Jesper Bergstrøm præsentere en af speakerne til eventet.

Hvad siger kunderne

Book mig til dit næste arrangement

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Send beskeden

Log in with your credentials

Forgot your details?