CK Management

Management for Sigmund Music

Den sprudlende Sigmund Trondheim tog Danmark med storm, da han sang sig ind i hjerterne gennem skærmen i dette års X Faktor. Sanne Salomonsen var vild med ham. Det samme var Remee og Thomas Blachman.

Sigmund er uden tvivl den mest populære deltager fra dette års X Factor og han ligger sig bestemt ikke på den lade side. Siden X Faktor har han skrevet selvbiografien “Sigmund”, er igang med filmoptagelser til sin egen dokumentar, der udkommer på DR3 slutningen af året, holder stadig gang i sin YouTube og Instagram og bookes derudover ud til events, storcentre, efterskoler med sin musikalske performance og sit foredrag.

Sigmund er lige nu ude med sin første single ”Folder Mig Ud”  – en lækker popsang som passer lige nøjagtigt til Sigmund, som er fyldt med energi, når han optræder. Lyt til den her: https://open.spotify.com/album/62IdxsMN89J4ED7GH88KG9

Køb hans selvbiografi Sigmund lige her: https://turbine.dk/produkt/sigmund/

For første gang i mange år er det nu muligt at booke en af stjernerne fra X Faktor. Mød Sigmund når han sammen med sine dansere giver en PERFORMANCE of a lifetime!

For alle henvendelser, kontakt venligst Christel på [email protected] eller 26594699

Log in with your credentials

Forgot your details?